Strączki i morele

Strączki i morele

Ostatnio na moim stole często goszczą pasty ze strączków. Mam kilka ulubionych i robię je naprzemiennie co kilka dni, bo bardzo szybko znikają.

Dzisiaj podzielę się z Wami przepisem na przepyszną pastę z czerwonej fasoli z morelami. Pochodzi on z mojego nowego ebooka “Roślinne smaki”. Możecie w nim znaleźć 49 przepisów na wegańskie potrawy bez glutenu i cukru.

Żebyście mogli podejrzeć, jak w środku wygląda ebook, udostępniam jego jedną stronę – z przepisem na pastę z czerwonej fasoli. Dodatkowo, w galerii produktu w sklepie, dostępne są zdjęcia kilku gotowych potraw.

pasta z morelami

Pasta doskonale pasuje do krakerso-chlebków.

pasta z czerwonej fasoli

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *